kayitbilgi.com notpdfokuindir.com indirfullapk.com apk menajerikim.com iddabayi.com betmatik onwin betmatik giriş
DOLAR 34,2956 0.1%
EURO 36,9910 -0.04%
ALTIN 2.996,84-1,01
BITCOIN 2287708-1,00%
İstanbul
18°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İbrahim Tatlıses’ten Kızı Dilan Çıtak’a Sert Yanıt: “Belasını Bulsun”
  • FOXTURK
  • Magazin
  • Yaşam
  • İbrahim Tatlıses’ten Kızı Dilan Çıtak’a Sert Yanıt: “Belasını Bulsun”

İbrahim Tatlıses’ten Kızı Dilan Çıtak’a Sert Yanıt: “Belasını Bulsun”

ABONE OL
23 Ekim 2024 14:22
İbrahim Tatlıses’ten Kızı Dilan Çıtak’a Sert Yanıt: “Belasını Bulsun”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, kızı Dilan Çıtak ile yaşadığı küslükle ilgili sert açıklamalarda bulundu. 23 yıl sonra kabul ettiği kızı Dilan ile arasının bozulduğunu ve Dilan’ın kardeşi İdo ile annesini suçladığını belirtti.

Dilan Çıtak, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, “Derdim tabii ki İdo’dur! Annesi Derya Tuna peşimi bırakmıyor. Yapımcımı arayıp tehditlerde bulunuyor. O şahıs yüzünden dışlandım ve evden kovuldum” ifadelerini kullanmıştı.

Tatlıses, Dilan’ın sözlerine karşılık olarak, “Ben ömrü hayatımda bu kadar rahat ve saygısızca yalan söyleyen birini görmedim. Bodrum’da otursun diye verdiğim evi 6 milyon TL’ye sattı. Bunu benim iznim ve bilgim olmadan yaptı” diyerek kızına ağır eleştirilerde bulundu.

Son olarak Dilan Çıtak, mirasçı olduğunu belirtirken, İbrahim Tatlıses, “Evlatlarımdan razıyım, biri hariç. Bana ne yaptıysa aynısını evlatları onlara versin. Kim paramı çalıyor, bana kötülük yapıyorsa belasını bulur. Ben mağaradan çıktım, köpek gibi çalışıp bugünlere geldim” şeklinde konuştu.

Tatlıses, ayrıca “İdo adamdır, Melek adamdır” diyerek diğer çocuklarını öne çıkarırken, Dilan’ı bu sözlerinin dışında bıraktı.

Kaynak: https://www.ensonhaber.com/

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.