kayitbilgi.com notpdfokuindir.com indirfullapk.com apk menajerikim.com iddabayi.com betmatik onwin betmatik giriş
DOLAR 34,2269 0.02%
EURO 37,0775 0.13%
ALTIN 3.007,970,54
BITCOIN 2311946-2,31%
İstanbul
14°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AYDIN KOÇER’İN TURİZM VE TARİHİ ESER RESTORASYONUNDA BAŞARI HİKAYESİ!
  • FOXTURK
  • Magazin
  • Yaşam
  • AYDIN KOÇER’İN TURİZM VE TARİHİ ESER RESTORASYONUNDA BAŞARI HİKAYESİ!

AYDIN KOÇER’İN TURİZM VE TARİHİ ESER RESTORASYONUNDA BAŞARI HİKAYESİ!

ABONE OL
29 Mayıs 2024 14:07
AYDIN KOÇER’İN TURİZM VE TARİHİ ESER RESTORASYONUNDA BAŞARI HİKAYESİ!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul doğumlu olan Aydın Koçer, mimarlık ve restorasyon alanında gösterdiği başarılarla adından söz ettiriyor. Kurucusu olduğu Aurum Contract Anonim Şirketi ile turizm sektöründe önemli projelere imza atan Koçer, aynı zamanda tarihi eserlerin restorasyonunda da öncü bir rol üstleniyor.

Koçer, son röportajında kariyerinin nasıl başladığını ve hangi ilham kaynaklarının ona yön verdiğini anlattı. İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi mezunu olan Koçer, daha sonra Yıldız Üniversitesi’nde restorasyon üzerine yüksek lisans eğitimi aldı. Bu eğitimlerin ardından turizm sektöründe çalışmaya başlayarak, 26 otel projesi üzerinde çalıştı ve tarihi eser restorasyonları gerçekleştirdi.

Koçer’in başarısının ardında yatan en önemli faktörlerden biri işini severek yapması ve müşteri memnuniyetini ön planda tutması oldu. Tasarım ve uygulama süreçlerini bir arada yürüterek, projelerini hayata geçirirken detaylara önem veren Koçer, müşterilerine kaliteli ve özgün hizmet sunmayı ilke edindi.

Gelecek hedefleri arasında tasarım tarafını daha da güçlendirmek ve teknolojik gelişmeleri ofislerine adapte etmek bulunan Koçer, meslektaşlarına ve gençlere de ilham olmayı amaçlıyor.

Aydın Koçer’in turizm ve tarihi eser restorasyonunda başarı hikayesi, sektördeki yenilikçi ve başarılı isimlerden biri olarak dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli